Sponsoren

Verkeersschool Blom

Al 45 jaar is Verkeersschool Blom met vestigingen in Etten-Leur, Breda en Tilburg een begrip in Noord Brabant en ver daarbuiten. De verkeersschool leidt inmiddels de 3e generatie leerlingen op die graag in het bezit willen komen van het felbegeerde rijbewijs. Dat Verkeerschool Blom al zo lang het vertrouwen van zijn klanten verdient, heeft natuurlijk meer dan één reden. Verkeersschool Blom onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere rijscholen, waardoor je als leerling niet alleen snel,  maar ook nog eens heel tevreden én natuurlijk in het bezit van je rijbewijs buiten stapt na je opleiding. Voor alle categorieën, van bromfiets tot vrachtwagen of het getuigschrift Veetransport, kun je bij Verkeersschool Blom terecht. Verkeersschool Blom werkt met vriendelijke, vakbekwame instructeurs met veel ervaring, die je persoonlijk begeleiden en je zo snel mogelijk aan het felbegeerde rijbewijs zullen helpen. 

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars is thuis in de regio en kent de omgeving als geen ander. Zij helpen u bij transacties van woningen, nieuwbouw, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Bij verkoop, aankoop, huur, verhuur, nieuwbouwconsultancy, taxaties en financiële diensten biedt dit makelaarskantoor u meerwaarde. Bij Van Santvoort leven de medewerkers zich in en verdiepen ze zich in uw vraag. Iedere opdracht begint met een persoonlijk gesprek. U kunt rekenen op een werkwijze die een NVM-makelaar eigen is. Als NVM-makelaar garandeert Van Santvoort Makelaars u een dienstverlening die niets te wensen overlaat. Kennis van zaken, een gedegen begeleiding en een regelmatige terugkoppeling zijn daarbij inbegrepen. Het resultaat komt overeen met uw verwachtingen. 

 

Bestronics BV

Bestronics BV is een Productie- en Assemblage bedrijf dat zich richt op de industriële en elektronica markt. De belangrijkste activiteiten van Bestronics BV zijn productie-ontwikkeling, assemblage van printplaten en produceren van kabelbomen en behuizingen.

Onze dienstverlening reikt echter nog verder. Om u volledig van dienst te kunnen zijn, beheersen wij het complete productietraject, van advies tot en met aflevering en implementatie. Hierbij variëren de mogelijkheden van standaard (deel)processen tot op maat geproduceerde producten.
Bij alle activiteiten zijn 'kwaliteit, flexibiliteit en efficiency' onze sleutelwoorden. Het inspelen op specifieke wensen van klanten, een marktgerichte werkwijze en een team van deskundige medewerkers maken dat wij voor huidige en toekomstige opdrachtgevers een interessante partner zijn en zullen blijven.

 

EFO Paardenverzekeringen

EFO Paardenverzekering bestaat sinds 1905. Hierdoor kunnen wij zeggen dat wij al jarenlang ervaring hebben met het verzekeren van paarden en pony's. Wij hebben door heel Nederland deskundige inspecteurs met verstand van- en affiniteit met de paardensport. Als je besluit of overweegt je paard bij EFO te verzekeren dan adviseren onze inspecteurs je graag over een passende verzekering. Kortom: Je krijgt bij EFO een advies op maat!

VDL Stud

De VDL Stud heeft wereldwijd meer dan 50 goedgekeurde hengsten. Hengsten zoals Indoctro, Indorado, Emilion, Corland en Cardento zijn veel gevraagd over de hele wereld. Ze behoren tot de top van 's werelds best fokkende springhengsten, maar ook in de sport is VDL Stud zeer succesvol. De eerste olympische medaille werd gewonnen door Jus de Pomme (individueel goud met Ulrich Kirchhoff), gevolgd door Cardento (teamzilver met Peter Ericsson) en in 2012 Bubalu (teamzilver met Jur Vrieling).Vanuit de fokkerij en sportstal kan VDL Stud haar klanten op elk gewenst moment van dienst zijn. Naast fokmateriaal heeft de stal een brede selectie aan spring- en dressuurpaarden uit zeer goede stammen te koop.

 

HAVENS Diervoeders

HAVENS Diervoeders is een no-nonsense diervoederbedrijf (sinds 1845), gevestigd in Maashees (nabij Venray) en Venlo. HAVENS staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al jarenlang. 

Kernactiviteit is de productie van professionele diervoeders – van granen tot complete diervoeders – voor alle takken van de dierhouderij in zuid-Nederland. Daarnaast worden HAVENS paardenvoeders en andere specialiteiten wereldwijd vermarkt. 

 

Horsecooper Media Producties

Horsecooper Media Producties is een jong dynamisch bedrijf gevestigd in Ommel (gemeente Asten). Wij zijn gespecialiseerd in het maken van videoproducties en richten ons hierbij met name op de hippische sector.
 
U kunt bij ons terecht voor het maken van promotie-, reclame-, bedrijfsvideo’s of voor bijvoorbeeld een verkoopvideo van uw paard of woning. Ook voor uw website kunt u bij Horsecooper terecht. Voor meer informatie gaat u naar onze website www.horsecooper.nl